Ylhäältä pääset tsekkaamaan sairaalakassin sisältöä tarkemmin videon muodossa, joka onkin ensimmäinen julkaisemani video! Muista vaihtaa kuvanlaaduksi 1080p! Synnytystoivelistan sujautan vielä neuvolakortin väliin sekä rento huppari ja hierontaöljy uupui vielä kassista, mutta muuten kaikki pitäisi sieltä löytyä 🙂

Aivan ihanaa sunnuntaita jokaiselle! ♥

LIITY LUKULISTALLE! ❤

Reader Interactions

Comments

  1. Aika vastaavanlainen sisältö kun mitä omassa kassissa oli, itsekin pakkasin paljon ”varmuuden vuoksi” juttuja kuten just rintakumit, maidonkerääjät ja liivinsuojat. Eihän niitä sitten tarvinnut kun ei se maito niin äkkiä nouse, ja oikeastaan rintakumeja en ole tarvinnut ikinä. Omassa sairaalakassissa ihan paras juttu oli perhehuonetta ajatellen pakkaamani aamutakki, jota vilukissana käytin ahkerasti vaikka ei perhehuoneeseen päästykkään.

  2. Kiitos kommentista ❤️ Vitsit tuo aamutakki tai justiinsa vaikka joku neuletakki ois kyllä vielä kiva lisätä mukaan niin toisi varmaan vähän kotoisamman olon ja itsekin aikamoinen vilukissa olen! ☺️ Kiitti vinkistä! Meillä on kanssa toiveissa että päästäisiin perhehuoneeseen.

voivoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *